fbpx
11. maj 2022

Podcast med Malte Bjerring: Er du et madklaver?

artikel
 | 
Foto: 
Malte Bjerring
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Spiller du på alle tangenter, og kan du lide lidt af det hele, så er du måske et madklaver. Hør mere om dét begreb og hvad en fyr som Malte Bjerring, der åbner restauranter og har været med i masterchef, synes om Odense.

I vores seneste afsnit af podcasten "Kender" af Ocast, har Astrid Bjåstad besøg af kokken Malte Bjerring. Han har blandt andet gang i Restaurant Værdsat i Odense og har senest åbnet Restaurant Dansk med sin ven Benjamin Rosendal Mosskov.

Læs også: Ny buffet restaurant: Benjamin og Malte giver mormors køkken nyt liv

Foto: otwn

I afsnittet vend Malte og Astrid alt fra klassisk dansk mad, de lidt tarveligere retter som toast, om man kan lære at elske koriander og hvad Malte synes om Odense.

Du kan lytte med herunder:

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.