fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otwn

Er man født og opvokset i Odense følger der nogle gange en kærlig berettigelse til at have en holdning til byens udvikling. Derfor har Otown lavet podcasten ”Kender”, hvor du sammen med odenseaneren Astrid, møder folkene bag byens spirende såvel som kendte og etablerede steder.

I første episode af ”Kender”, kan du blive klogere på den nye vinforrretning i Pantheonsgade, hvis navn kastede Astrid ud i en reel aha-oplevelse fra samtalens start. Vinhandleren Louis Hansson inviterer på fredag til åbningsfest med 500 glas vin, og han vil bl.a. udbrede idéen om, at vin sagtens kan erstatte fadøllen. Men kræver vin ikke det store kørekort? … og er naturvin egentlig ”kjøwenhavneri”?

Dette og meget mere kan du høre Astrid og gæst Louis Hansson snakke om i denne episode af "Kender".

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.