fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otwn

Den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen åbner til oktober dørene for et helt nyt event i Odense. Han har planlagt et brag af en Oktober Festival, inspireret af den tyske oktoberfest.

Lige nu valfarter folk fra hele verden til München til den verdenspopulære Oktoberfest. Og er du en af dem, der er misundelige på de 6 millioner mennesker, der lægger vejen forbi og drikker sig i hegnet i kostumer og store ølkrus, så er der godt nyt for dig.

For racerkøren Nicolaj Møller Madsen har nemlig valgt at afholde Oktober Festival her i Odense den 7. og 8. oktober på Dok5000. Målet med festival er at kombinere tysk nostalgi med dansk kvalitet. Det betyder både mad, drikke og underholdning i topklasse med nogle af de største danske musikere lige nu.

- Vi har igennem mit netværk Race Club lavet mange forskellige og meget succesfulde events for andre, og nu synes jeg bare, det endelig var tid til at lave mit eget. Idéen kommer blot af, at jeg elsker Tyskland og ikke synes vi har et event her i Odense, som rammer den stemning Oktoberfest skaber. Så jeg besluttede mig for at lave min egen Oktober Festival, som bliver et all-inclusive event for deltagerne, der både får mad, drikke og underholdning i den højeste kvalitet med kunstnere, som jeg har hørt hele min ungdom til nutidens lokale topkunstner Andreas Odbjerg, fortæller Nicolaj Møller Madsen til otwn.

Arrangøren håber på, at gæsterne oplever et gennemført event, når de deltager. Det er en fest over to dage, hvor fokus har været at levere kvalitet over hele linjen.

- Vi har ikke bare fri bar i ”slavevin” til 59 kr. Nej, vi har en Riesling vinbar med 4-5 forskellige vine. Vi kører ikke en billig discount brieost, men en lokal fynsk røget brie. Vi har virkelig haft fokus på at kvaliteten skal være i top, så folk ikke kun kan forvente god kvalitet men faktisk bliver positivt overraskede, fordi vi er gået netop dét ekstra skridt for at levere noget fedt, fortsætter han.

nicolaj-oktober-festival-otwn
Foto: Oktober Festival

Nicolaj Møller Madsen kører også selv ned til Oktoberfesten i München, men først når den er slut. For han vil nemlig samle en masse af det originale pynt, som han bringer med tilbage til Danmark, så gæsterne til hans event får lov til at opleve den helt rigtige stemning.

Udover Andreas Odbjerg, kommer der kunstnere som Rocazino, Zididada, Le Freak, Johnson, En Lille Pose Støj og The Bier Hunters. Derudover kommer Uffe Holm og agerer konferencier på scenen.

Og det er et program, som Nicolaj Møller Madsen er stolt af at kunne præsentere til sit event.

- Jeg er helt generelt meget stolt over det, jeg har fået stablet på benene. Det har været mit helt eget, og jeg har haft fuldt fokus på det, det seneste års tid, hvor jeg selv har været inde over det hele lige fra bestilling af mad til bestilling af underholdning. Så sammen med gode venner og leverandører, er det hele bare gået op i en højere enhed, forklarer racerkøren.

Eventet er som nævnt arrangeret til erhverv, hvor man kan købe enkeltbilletter, men hvor man også kan købe pakker til 6 personer, hvor alt er inkluderet. Er man flere i virksomheden, der ønsker at deltage, kan man dog bare købe flere borde og blive placeret ved siden af hinanden, så man får et hyggeligt firmaarrangement ud af det.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.