fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Red Barnet Odense samler ind: "Giv 500 ukrainske børn en god start i Odense”

Del artikel:

Foreningen vil give de krigsramte børn en normal hverdag i Odense. Derfor har de startet en indsamling, hvor de har brug for din hjælp.

Omkring 500 børn fra det krigsramte Ukraine ankommer til Odense. Foreningen Red Barnet Odense vil hjælpe disse børn med en god start i Odense. Derfor har de brug for hjælp. Foreningen har netop startet en indsamling, hvor pengene går ubeskåret til at hjælpe børn, som er flygtet fra krigen, så de hurtigst muligt kan få en mere normal hverdag i Odense.

Børnene – nogle uledsagede - flygter lige nu fra krigen i Ukraine, og det forventes, at op mod 100.000 ukrainere vil finde vej til Danmark. Her forventer Red Barnet Odense at skulle hjælpe over 500 børn og deres forældre i den kommende tid i Odense.

- I Red Barnet Odense føler vi et stort ansvar for at tage godt imod alle børn og gøre vores for at hjælpe dem med at få den mest normale hverdag som muligt her i Odense. Derfor har vi i Red Barnet Odense startet en lokal indsamling blandt alle odenseanere, som nemt kan donere penge via MobilePay, fortæller Sara Ekknud Windell, der er formand for Red Barnet Odense.

Pengene skal bruges til at hjælpe børnene med de ting, de mangler for at starte i skole, til sport eller andre fritidsaktiviteter. Derudover vil Red Barnet Odense også arrangere forskellige dagture for børnene, som kan give dem nogle gode oplevelser i denne svære tid.

Alle kan støtte projektet ved at sende jeres donation til MobilePay-nummeret 112326.

Mest læste nyheder

 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Fodbold-freestyleren Brian ”Brizze” Mengel har i flere år været god til at sætte fokus på, hvordan man også kan bruge en fodbold, og nu er han ved at indføre teqball til Danmark.
 | 
Inde ved Kongensgade ligger lokalerne til foreningen TUBA og deres datterforening Tubanu, der er et fælleskab for folk, som har haft alkohol og stoffer tæt inde på livet i deres opvækst.
 | 
Eva Holm og resten af Kulturmaskinen har fået bevilliget 2,1 millioner kr. til at udføre et projektforløb over tre år for at give mentalt belastede unge et pusterum.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.