fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Red Barnet Odense samler ind: "Giv 500 ukrainske børn en god start i Odense”

Del artikel:

Foreningen vil give de krigsramte børn en normal hverdag i Odense. Derfor har de startet en indsamling, hvor de har brug for din hjælp.

Omkring 500 børn fra det krigsramte Ukraine ankommer til Odense. Foreningen Red Barnet Odense vil hjælpe disse børn med en god start i Odense. Derfor har de brug for hjælp. Foreningen har netop startet en indsamling, hvor pengene går ubeskåret til at hjælpe børn, som er flygtet fra krigen, så de hurtigst muligt kan få en mere normal hverdag i Odense.

Børnene – nogle uledsagede - flygter lige nu fra krigen i Ukraine, og det forventes, at op mod 100.000 ukrainere vil finde vej til Danmark. Her forventer Red Barnet Odense at skulle hjælpe over 500 børn og deres forældre i den kommende tid i Odense.

- I Red Barnet Odense føler vi et stort ansvar for at tage godt imod alle børn og gøre vores for at hjælpe dem med at få den mest normale hverdag som muligt her i Odense. Derfor har vi i Red Barnet Odense startet en lokal indsamling blandt alle odenseanere, som nemt kan donere penge via MobilePay, fortæller Sara Ekknud Windell, der er formand for Red Barnet Odense.

Pengene skal bruges til at hjælpe børnene med de ting, de mangler for at starte i skole, til sport eller andre fritidsaktiviteter. Derudover vil Red Barnet Odense også arrangere forskellige dagture for børnene, som kan give dem nogle gode oplevelser i denne svære tid.

Alle kan støtte projektet ved at sende jeres donation til MobilePay-nummeret 112326.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense henover juni-måned, så skal du læse med lige her!

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Den 25.- d. 28. august 2022 afholdes den internationale kunstmesse Enter Art Fair. Men i år bliver det lidt specielt,....
 | 
Uanset om vi står ved det eller ej, så tillægger vi udseende en masse værdier, egenskaber og svagheder. Det viser forskning og diverse studier. Har du et ansigt, der afviger fra normen, er der en stor sandsynlighed for, at du vil opleve diskrimination på lige fod med racisme og sexisme.
 | 
Hvad sker der, hvis man smider papirklip og H.C. Andersens eventyr ned i den mørkeste undergrund i Odense? Det ser du, når byens gothklub fortolker H.C. Andersens mørkeste eventyr med laserlys og elektroniske toner ved dette års H.C. Andersen Festivals.
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....