fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Rock Hard Power Spray genopstår: Oplev en potent rockknytnæve på Posten

Del artikel:

Odensebandet Rock Hard Power Spray genopstår for en kort stund, når de den 3. december affyrer deres jubilæumskoncert på Musikhuset Posten. Stedet, hvor det hele startede for 15 år siden.

Du har måske skrålet med på sange som ”Ride On Me”, haft forsangeren Mattias Hundebøl hængende som plakat på væggen eller drukket øl til deres vilde rockkoncerter.

Der er tale om Odense-bandet Rock Hard Power Spray. De trak pausestikket for syv år siden. Men nu er de klar til at sætte strøm til spaderne, skrue op for nostalgien og genopstå i byen, hvor det hele startede – nemlig Odense.

Den 3. december affyrer de nemlig rockbrag på Musikhuset Posten, hvor de spiller deres 15 års jubilæumsshow.  

Fra Odense til hele verden

Hvis du nu ikke helt ved, hvem Rock Hard Power Spray er, så har rockkløveret spillet i ind-og udlandet, været på turné med punkrockerne fra Green Day og kreeret et hav af radiohits som Ride On Me, 1859 og Trigger Nation.

Bandet nåede at spille næsten 500 koncerter over det meste af verden - store scener så forskellige steder som USA, Kina og Rusland. Men én af de første koncerter bandet spillede var på Musikhuset Posten.

Firkløveret er nemlig fra Odense. Siden bandet debuterede for 15 siden med albummet Commercial Suicide har alle fire medlemmer gjort karriere i musikkens verden.

Udover at forsangeren Mattias Hundebøl har været tv-vært på alt fra MTV til Voice, så han haft soloprojektet Natsværmer. Guitaristen og sangeren Frederik Valentin har udgivet musik i forskellige genrer under en lang række aliasser bl.a. Complicated Universal Cum og KYO. Bassisten Ask Fogh har rocket rundt med bandet ”Swindler”, mens trommeslageren Simon Andersen i dag er aktiv i det odenseanske punkrockband Halcyon Hope.

Selvom de fire musikere i dag spiller musik hver for sig, så savnede de hinanden. Derfor giver de et rocket engangskald fredag den 3. december, hvor du er inviteret.

Scenesavn og rock-træningslejr

Rock Hard Power Spray er opkaldt efter et potensfremmende middel af samme navn. Og ifølge bandet er det også en potent omgang, som de skruer op for til jul på Posten. Siden bandet trak stillet for 7 år siden, har de nemlig savnet det at spille i Rock Hard Power Spray

-Det er gået op for os, hvor meget vi har savnet musikken, venskabet og koncerterne. Så vi har besluttet at gå i intensiv rock-træningslejr, så vi til december (forhåbentlig) kan levere en indædt, benhård og kærlig rockknytnæve til gamle og nye fans, fortæller de.

Koncerten den 3. december er kun en engangsoplevelse, da bandet ifølge dem selv kun genopstår den ene aften. Billetter kan købes på Musikhuset Postens hjemmeside.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Der er kommet mange flere diagnoser frem i søgelyset de sidste par år, men det er ikke alle skader og diagnoser, der kan ses på folk.
 | 
Odense er begyndt at kunne tiltrække større international arbejdskraft i takt med udviklingen af store virksomheder i området, og det kræver, at der findes en skole til internationale børn.
 | 
Et kamera og en drone er fast inventar, når Saif sætter sig ind i bilen for at køre rundt i Danmark eller i kufferten, når han rejser verden rundt.
artikel
 | 
Til det nye efterårssemester kunne de studerende på journalistik på SDU i Odense vælge et nyt fag i klimajournalistik, for at øve sig i klimavinkler på forskellige emner.