fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Rosengårdcentret får en international luksusbiograf med bar og eksklusive sæder

Del artikel:

CinemaxX i Rosengårdscentret skifter navn til VUE. Som en del af navneskiftet gennemgår biografen også en større renovering, som sætter fokus på øget komfort og service.

Fordyb dig i filmens verden, mens din krop slapper i luksusstole, der kan indstilles præcis, som du ønsker det. Når filmen er færdig, smutter du ud i baren, hvor du nyder en drink og får dig en snak om filmen.

Det kan du opleve, når luksusbiografen åbner i Rosengårdcentret i slutningen af juni. Ombygningen af den nuværende CinemaxX- biograf er allerede i gang og til juni forventes biografen at stå helt færdig.  

CinemaxX- biograferne i Danmark skifter nemlig navn til VUE, der er en international kæde af eksklusive biografer.

Ekstraordinær komfort og fordybende filmoplevelse

Der er tale om et større renoveringsprojekt ved Rosengårdcentret, hvor den gamle foyer omdannes til en ny biografsal. Der bliver derfor bygget en helt ny foyer. Dette betyder, at du kommer til at kunne gå direkte ind i biografen fra Rosengårdcentret.

Udover navneskift og en ny indgang fra centret skruer luksusbiografen også op for servicen og komforten. Biografen får et hyggeligt barområde samt luksuriøse biografsæder, der kan lænes helt tilbage, så du kan få benene op.

- Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen i de nye eksklusive sale og tilbyde dem en endnu bedre service end hidtil. Det danske biografmarked har flyttet sig de sidste ti år, og danskerne forventer en ekstraordinært komfortabel og fordybende filmoplevelse med gode sæder og sublim lyd og billede. Med vores opgradering af biograferne i år kommer vi til at sætte et højt internationalt niveau,” fortæller Helle Thomassen, der er direktør for CinemaxX.

International biografoplevelse

CinemaxX har siden 2012 været en del af den internationale biografkæde VUE og ændrer nu også navn i Danmark. VUE har blandt andet også biografer i England, Polen og Holland.  

- Vi ser meget frem til en ny æra for vores biografer. Som en del af VUE-kæden træder vi ind i en international familie af luksus-biografer. Fremover vil danskerne kunne genkende VUE-navnet i lande verden over, ligesom turister vil kunne genkende navnet i Danmark, udtaler Helle Thomassen.

CinemaxX-biograferne i København og Aarhus åbner som VUE senere på året. Men Odense er den første CinemaxX i Danmark, der bliver lavet om til en luksuriøs VUE- biograf.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense henover juni-måned, så skal du læse med lige her!

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Carl Nielsen Festival hedder Odenses nye festival, som samler verdens bedste musikere på Fyn. På festivalen kan du komme helt tæt på verdensstjernerne, når de rammer Odense Koncerthus, fynske slotte, Kongens Have og Anarkist
 | 
Når et ølbræt bliver for lille, så må man lave et større. Hos BarMalt i Odense blev brættet til Fyns længste. Ølbrættet med 12 øl er blot en ud af et hav af øloplevelser, BarMalt laver for at sætte fokus på fynsk øl.
 | 
Elsker du festivaler, så har Odense med garanti en festival til dig i denne måned. August er nemlig spækket med festivaloplevelser for enhver smag.
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....