fbpx
9. marts 2022

Silo Marked lukker!

artikel
 | 
Foto: 
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Mohammed Ayoub
Journalist på Otwn

Ja, det stemmer. Den bæredygtige dagligvarebutik, Silo Marked, lukker ved udgangen af marts 2022. Cristiana melder selv ud, at "de sidste 2 år har været fantastiske, men også udfordrende på mange måder. Jeg har nydt at starte projektet op i Odense, og det har været en fornøjelse at møde så mange søde mennesker, der rent faktisk har taget grøn omstilling til sig."

Det er dog ikke helt uden en cliffhanger, at Silo Marked lukker. Hun melder nemlig ud, at hun glæder sig til nye eventyr og uddyber: "Silo Marked lukker, men det betyder ikke, at Odense stopper med at have en bæredygtig, emballage-fri butik. Nej, nej! Der kommer noget nyt, spændende i stedet for. Vi må desværre ikke røbe noget endnu!".

Hun kan dog alligevel godt røbe, at konceptet vil være det samme, "men bare bedre - og med endnu flere lokale og bæredygtige produkter".

Det vil være muligt at få foretaget en refill eller få brugt sit gavekort indtil 30. marts 2022. Og har du et gavekort til butikken, så er det om at komme derned og få det brugt inden også.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.