fbpx
Magnus Monrad
Journalist på Otwn
30. november 2022

Spritnyt forårsprogram: DYNAMO byder på verdensklasse cirkusforestillinger

artikel
 | 
Del artikel:
Lyt til artikel
Foto af:
Cosmin Cirstea

I Odense er cirkus altid i byen – oplev grænsebrydende, humoristiske og betagende forestillinger i verdensklasse på Byens Ø!

En spritny forårssæson står for døren i dit lokale teater for nycirkus. DYNAMO hører til på Byens Ø i det tidligere kornlager, der nu prydes udvendigt af en stor fisk, og indenfor byder på en hyggelig bar, tivoligade med photobooth og kostumelager, et træningsområde for dig der dyrker nycirkus, og så ikke mindst scenen, der årligt præsenterer gæstespil og visninger af dygtige cirkusartister fra hele verden, samt koncerter, danseforestillinger, åbne scener og meget mere.

Billetter til forestillingerne koster fra 40-200 kr. afhængigt af din alder, indkomst og hvilket transportmiddel du ankommer i (TIP: Tjek klimabilletten ud, hvis du vil score en god rabat). Men det kan også koste næsten gratis, hvis du køber et DYNAMO-kort, som gælder hele sæsonen. Det koster 350 kr. og sikrer dig op mod 40 verdensklasse oplevelser. Læs mere om DYNAMO-kortet her.

Snowdrops - Foto: Rumle Skafte

Dét har vi på programmet i december:

BALANCEN af Nycirkuskompagniet Cikaros

Koncert med Chelsea Carmichael

Open Stage

Koncert med Flock

Her er et udpluk af forårssæsonens 18 programpunkter:

The Vessel – en opdagelsesrejse for hele familien- 21.-22. januar 2023

Hop med i fartøjet, når det utopiske cirkusprojekt, The Vessel, lægger fra kaj! Rejsen går til nye dimensioner og universer, hvor tyngdekraft ophæves, skabninger opstår og tid er en fleksibel størrelse. Gennem fysisk teater, akrobatik og cyr-wheel tager tre artister os med på en opdagelsesrejse – og sørger for, vi kommer forandrede og helskindede hjem igen.

cirkus-dynamo-otwn
Breat in Peace - Foto: Alex Hinchcliffe

Breast in Peace – succesforestilling om bryster i alle dets afskygninger- 26.-28. januar 2023

Så̊ er den tilbage! Succesforestillingen af svenske M.P.A.C storhittede på DYNAMO i efteråret 2021, og siden har klovnene turneret Danmark og Europa rundt, med deres forestilling om bryster.

Bryster, som kan være for store, for små̊, for hængende, for sexede, for tunge, for flade, for muskuløse. En guldmine for fire klovne med en punk-cirkus attitude!

HOMAN – en nycirkusperle fuld af overraskelser, suspense og fysisk udfoldelse- 10.-11. februar 2023

To mænd i en seriøs og humoristisk afsøgning af dét at være menneske. Eller ikke at være menneske. Med cyr-wheel, integritet og akavethed, udstiller artisterne Vejde Grind og Vincent Bruyninckx sig selv; deres begrænsninger og artisteri. En nycirkus-perle fuld af overraskelser, suspense og fysisk udfoldelse, som bl.a. er blevet til under et residency i DYNAMO

cirkus-dynamo-otwn
HOMAN - Foto: Isak Stockås

Going Nowhere – urpremiere på DYNAMO co-produktion - 2.-4. marts 2023

En spritny og eksperimenterende forestilling om accelerationens tidsalder og opmærksom- hedens kollaps. Publikum inviteres ind et univers fuld af humoristisk poesi og artistisk præcision, der kan sætte ord på følelser, uden at bruge ord. Et univers, der med sin egen uforklarlige logik, reflekterer over den kritiske opmærksomhedskrise vi befinder os i — og hvad det gør ved os som mennesker.

Phobetor - det du ikke tør drømme om - 23.-24. marts

I et mørkt og drømmende univers inviteres publikum til at åbne deres øjne for det ukendte, og revurdere deres syn på det normale. Inspireret af David Lynch, gamle sort-hvid film og groteskhed, tager Phobetor favntag med alt dét der udfordrer normerne. Med ’slangemennesket’ som central disciplin, snor artisterne sig ind i vores bevidsthed – som vores værste mareridt, eller hemmelige begær.

cirkus-dynamo-otwn
Phobetor - Foto: Cosmin Cirstea

Kiseldalen – DYNAMO-klassiker for de små - 29.-30. april 2023

En cirkusudflugt til et ukendt landskab, hvor ting og minder kan tæmmes. To jonglører mødes i grænselandet mel- lem drøm og virkelighed. Mærkelige dimser bliver vakt til live og tiden går hurtigere end normalt. Fødder kaster og fanger og sætter magiske kædereaktioner i gang. En forestilling der hylder den nysgerrige opdageglæde og tager publikum med på en abstrakt og legefuld færd.

Snowdrops – en magisk nycirkusforestilling om det uhyggelige - 11.-12. maj 2023

Afskyelige snemænd, radioaktive efterdønninger eller bloddragende intriger. Snowdrops er en nycirkusfortolkning af et sandt og uhyggeligt mysterie, en rejse ind i gyset og en fortabelse i det uhyggelige. Et mysterium, som efterlod 9 personer døde på uforklarlig vis under en vinterekspedition i Dyatlovpasset i Uralbjergene, 1959. Med tryllekunstnerens fingerfærdighed blandes Dyatlov Ekspeditionens arkivmateriale med umulige jongleringstricks, surrealistiske gysertableau- er og magiske eksperimenter.

Og skriv datoerne i kalenderen for DYNAMO Cirkus Festval, der vender stærkt tilbage den 14.-17. juni 2023 (og som ikke er omfattet af DYNAMO-kortet, men stadig præsenterer verdensklasse cirkus, der er til at betale).

DYNAMO-kortet kan fås for flade 350 kr. og giver adgang til (næsten) alt i DYNAMO.

Du er også velkommen til at begave en bekendt med kortet som julegave! Så får de det i en flot gaveæske. Og sidst men ikke mindst er det også muligt at købe et Makker-kort til 600 kr., som giver dig en ledsagerbillet til hver forestilling.

I kan følge DYNAMO her:

www.dynamoworkspace.dk

www.facebook.com/dynamoworkspace

www.instagram.com/dynamo_workspace

Og kontakte dem direkte her: info@dynamoworkspace.dk

Spændende relaterede artikler

Oplev spændende seminarer i inspirerende omgivelser i Søllinge Forsamlingshus
 | 
Søllinge Forsamlingshus er ikke kun et sted, du kan booke dig ind. De arrangerer også selv events, som man kan tilmelde sig og deltage i.
Abdul vil være den bedste: Vil nå toppen blandt indiske kokke
 | 
Det indiske køkken er meget traditionelt, men det betyder ikke, at det ikke udvikler sig. Derudover kommer du nok aldrig til at besøge to indiske restauranter, hvor noget smager ens.
Den usynlige skade: Du skal passe ind i en kasse
 | 
Der er kommet mange flere diagnoser frem i søgelyset de sidste par år, men det er ikke alle skader og diagnoser, der kan ses på folk.
artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.