fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otwn

Oplev de største danske komikere på Storms Pakhus til COMEDY NIGHT

Mandag den 11. april er der COMEDY NIGHT på Storms Pakhus, hvor du kan opleve komikerne Torben Chris, Jakob Svendsen & Daniel Lill indtage scenen. En aften, der er en del af et større koncept på Pakhuset, hvor du kan grine af landets største komikere.

Nyt Comedy-højborg

Når Pakhuset på mandag fyrer op for COMEDY NIGHT forvandler de hele halv 3 til en regulær comedy-højborg.

- Det bliver en aften i bedste klub-stil. Hvis det bliver en succes - og vi forventer intet mindre - bliver det ikke et enkeltstående event men et nyt gentagende koncept i Pakhuset, hvor du kan opleve landets skarpeste komikere, lyder det fra Stephanie Brink Harck, der er pressemedarbejder hos Storms.

På scenen kan du mandag opleve den sjoveste sønderjyde, prisvindende komikere og jysk lune, når Torben Chris, Jakob Svendsen & Daniel Lill indtager scenen.

Speedsnak, prisvinder og grin for alle

Torben Chris beskriver Pakhuset som førsteklasses jysk speedsnakkeri, der gerne går langt over stregen – men altid på en morsom og charmerende måde.

- Torben Chris kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten. Hans comedy er altid i højeste gear og oftest bundet sammen af en rød tråd, hvad enten han harcelerer over forskellene mellem mænd og kvinder eller kaster et satirisk blik på dansk politik, lover pakhuset.

Komikeren Jakob Svendsen er kendt for at have en humor, der rammer bredt. I år 2010 vandt han Danish Open i stand-up og både i 2015, 2016 og 2018 var nomineret til Zulu Comedy Festivals talentpris. Daniel Lill har gennem sine markeret sig godt og grundigt i den danske stand-up branche. I 2011 vandt han Danish Open i Stand-up til stående applaus.

-Han har en virkelig bred appel og kommer ud til sit publikum i alle aldersgrupper. Dette formår Daniel Lill via en formidabel publikumskontakt, tilstedeværelse i rummet, en herlig mimik, en løssluppet og fjollet tilgang til sit stand-up show, dog uden at gå på kompromis med sit materiale, fortæller pakhuset.

Oplev COMEDY NIGHT på Storms Pakhus for første gang mandag den 11. april fra klokken 19.00- 21.00.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.