fbpx
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otown

Tag din egen måtte med: Nelle’s fortsætter yoga-succes til sommer

Del artikel:

I samarbejde med Nordisk Yoga fortsætter Nelle’s deres populære ’Sommer Yoga’ hver søndag fra den 2. juli, hvor du tilmed får en valgfri varm drik med i købet.

Kaffebaren Nelle’s har i Odense stor succes med et lave events, hvor der dukker masser af deltagere op. De har både en nystartet gåklub og en løbeklub med 400 tilmeldte, og fra juli kan du hver søndag deltage i ’Sommer Yoga’, som de afholder i samarbejde med Nordisk Yoga.

Her kommer der en instruktør og tager dig igennem seancen, der varer en time. Det koster 85 kr. at deltage, og så får du ovenikøbet en voucher til en varm drik, som du kan indløse, når timen er slut.

- Vi har fået så god respons på vores gå-og løbeklub. Og vi synes det er så skønt med nye inputs, og så er det oplagt, at det hele foregår i naturskønne omgivelser i og omkring Munke Mose, og så slutter man af med kaffe i caféen, fortæller Trine Skaaning Frederiksen, der er marketingadministrator hos Nelle’s.

Nelle's Filosoffen
Foto: otwn

Nelle’s Sommer Yoga opstod tilbage i 2018 og har altid være i samarbejde med Nordisk Yoga fra Odense. Nelle’s går nemlig meget op i at bruge og støtte lokale foreninger, og er glade for samarbejdet, hvilket har resulteret i, at de fortsat kommer til at lave events i år.

- Vi fortsætter, fordi vi generelt bare gerne vil lave flere arrangementer og skabe liv nede ved Nelle’s Filosoffen i løbet af sommeren, fordi området er så fantastisk. Derudover er efterspørgslen der stadig, fordi det har været så stor en succes de tidligere år, og hvis det skulle regne, så åbner Filosoffen for dørene, så det kan ske i ly for regnen, forklarer Trine.

Yoga-timerne er for både begyndere og øvede inden for yoga, så alle er både velkomne og har mulighed for at være med på de forskellige øvelser. Du skal dog have din egen måtte med, da Nelle’s ikke har nogle at stille til rådighed.

Mest læste nyheder

 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
I formatet ’oplev otwn’ vil du gennem en række artikler få direkte tips til at opleve byen og få indblik i, hvad odenseanerne selv elsker ved deres passion og interesser.
 | 
Den tidligere OB-profil Ryan Johnson Laursen starter en ny bar ved navn Hey Lola på Odense Havn, som skal være sommerens helt store hit på solskinsdage.
 | 
Mandag den 8. Maj inviterer Sexolog og Life Coach Helle Tornhøj til en TALK med MandeMentor og tantramassør Anders Witzel, på Teater95b.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.