fbpx
Skrevet af:
Magnus Monrad
Journalist på Otown

Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....

Del artikel:

Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere skal foregå online.

For præcis et år siden, i uge 11 2021, blev der afholdt den første trivselsuge på SDU afholdt af foreningen Syddanske Studerende med medicinstuderende Morten Merhøj Mose i spidsen som chefkoordinator. Dengang var Danmark og SDU stadig under nedlukning, og ugen skulle derfor afholdes online med forskellige talks og paneldebatter.

Den del er der stadig plads til hos de lokale studier og foreninger, mens Syddansk Studerende står for fem store events på tværs af ugen, der skal samle den store studentermasse på campus i Odense.

- I år har vi mulighed for at mødes fysisk, og kan derfor meget bedre komme ud og tilpasse indholdet til de forskellige studentergrupper. Her har vi fået en enormt positiv feedback fra de mange studenterforeninger, fagråd og festudvalg, som har valgt at engagere sig og binder hele ugen sammen med mange små og uformelle events, fortæller Morten Merhøj Mose til Otown.

At ramme samtlige studerende med online events var nemlig én af de helt store problemstillinger under trivselsugen sidste år, men denne gang er det anderledes.

Der er nemlig planlagt aftensmad og filmhygge mandag aften, quiz og aftensmad tirsdag aften, som er udsolgt, volleyball-turnering onsdag eftermiddag, comedyshow med aftensmad torsdag, som også er udsolgt, hvorefter det hele kulminerer i Skt. Patricks Day i fredagsbaren Nedenunder fredag.

- Vi oplevede, at de studerende syntes, det var svært at deltage i de officielle debatter og oplæg online, så det har vi gjort mindre formelt og sendt de forskellige instanser og foreninger på gangene for at møde de studerende 1:1 med en kop kaffe eller en sodavand, forklarer trivselsugekoordinatoren.

Trivselsugen bliver dog ikke kun afholdt i Odense. Flere af de andre campusbyer byder også ind med blandt andet bingoaften og torsdagscafé.

- Jeg glæder mig til at se folk smile og grine sammen, at kunne afholde Trivselsugen på tværs af alle campusbyer bliver fantastiske med aktiviteter, der opfordrer til fællesskab og muligheder for at få medbestemmelse på flere niveauer over hele universitetet, afslutter han.

Trivselsugen 2022 afholdes her i uge 11 fra mandag til fredag og man kan se programmet herunder og følge med på Syddanske Studerendes Facebook-side.

Mest læste nyheder

 | 
Med inspiration fra Marvel-universet vil tre ingeniører fra SDU skabe det næste helt store inden for legetøj, der skal lære børn om kodning og være med til at skabe ligestilling mellem køn i branchen.
 | 
Odense havn gennemgår i disse år en rivende udvikling og har masser af spændende aktiviteter og hyggelige spots at byde på. Så tag turen over byens bro og brug et par timer i vores skønne havnehood.
 | 
Seks studerende fra SDU har startet en virksomhed, der skal gøre det nemmere at planlægge rejser. De gør det nemlig for dig.
 | 
Den 6. maj bliver byen beriget med en ny restaurant, hvor du kan slå dig løs i en buffet spækket....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Den første weekend i september var afsat til fest. En kæmpestor fest for studerende på SDU, der har måtte vente....
 | 
På SDU arbejder man dagligt med fremtidens virksomheder, som skal sætte både et bæredygtigt fod- og håndaftryk på jorden. Danmarks....
 | 
Den nuværende coronasituation i det danske samfund har længe skabt usikkerhed omkring koncerter, festivaler og store forsamlinger. Men det stopper....
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....