fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Wrestling kommer til Odense: Randers får tæv og kvinderne slår

Del artikel:

I morgen kan du opleve wrestling i Odense, hvor action og humor blandes i vilde kampe.

Klar på at se vilde stunts i en boksering? Det kan du opleve i morgen, når Magasinet fyrer op for BODYSLAM! Pro- wrestling.

Wrestling blander vilde stunts med humor, drama og farverige kostumer. Det er en gammel tradition, som i morgen bliver genoplivet i Odense.

Farvestrålende slåskampe – for sjovt

Udover 3-mod-3 kampe byder aftenen på 2 timers live-underholdning med garanti for action og grin, fortæller arrangørerne.

Det er ikke første gang, at BODYSLAM! Pro- wrestling rammer Odense. Faktisk har showet flere gange været forbi den fynske hovedstad, hvor værten Michael Madsen kommer fra.

Missionen med BODYSLAM! Pro- wrestling er at styrke wrestling i Danmark. Wrestling er nemlig en gammel tradition, som stammer tilbage fra 1800- tallet, hvor de farverige kampshows typisk var en del af karnevaler.

Når BODYSLAM indtager Magasinet kommer du til at opleve et farverigt show, hvor vikinger, maskerede freaks og muskuløse brushoveder støder sammen i humoristiske konfrontationer på scenen.

Når kvinderne slår og dakkedakkerne tæver

Når BODY SLAM slår sig løs i Odense, så slår pigerne fra sig. Kvinder indtager nemlig i højere og højere grad en plads i wrestling, fortæller arrangørerne. Derfor kan du på fredag opleve en kvindefight uden lige i Odense.

Dækket med tatoveringer fra top til tå skal Aliss Ink i kamp mod sværvægteren fra Finland Regina Rosendahl aka.  ”Isdronningen” i et hæsblæsende opgør.

Alle kampe er spækket med humor og selvironi. Derfor er det også med et glimt i øjet, når rapperen Michael Fynne sammen med wrestleren Tank går i krig imod dakkedakkerne fra Randers aka Xander og Adonis fra RandersPagne.

Det hele kan opleves i morgen dvs. den 1. april til BODYSLAM, som finder sted på magasinet fra kl. 20.00 – 22.00. Billetten koster 200 kroner og kan købes her.

Mest læste nyheder

 | 
Tidligere på sommeren åbnede mikro-bageriet Grain Bakery på Vesterbro. Manden bag det utraditionelle bageri hedder Kasper Skov, og han både bager og sælger brødet selv i den lille butik. Interessen for surdejsbageriet har været stor lige fra starten, og de glade kunder står trofast i kø udenfor, når Kasper åbner dørene.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Der er tikket et stort tocifret millionbeløb ind på kontoen hos Odense Teater, der drømmer om at igangsætte en stor modernisering af det gamle, historiske teater.
 | 
Der er stadig en stor del af unge piger, der kæmper med mental trivsel, og som går med alene med deres svære tanker. Foreningen GirlTalk har lavet et fællesskab, hvor man kan henvende sig.
 | 
Et ungt kærestepar har sammen købt en båd, som skulle renoveres helt fra bunden, men de havde et udgangspunkt, der sagde at de ikke vidste noget som helst om det – og så kunne de heller ikke sejle.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten afholdes igen i år af Syddanske Studerende, og de er klar på at gøre det større end nogensinde før med et stort to-dags program.