fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Wrestling kommer til Odense: Randers får tæv og kvinderne slår

Del artikel:

I morgen kan du opleve wrestling i Odense, hvor action og humor blandes i vilde kampe.

Klar på at se vilde stunts i en boksering? Det kan du opleve i morgen, når Magasinet fyrer op for BODYSLAM! Pro- wrestling.

Wrestling blander vilde stunts med humor, drama og farverige kostumer. Det er en gammel tradition, som i morgen bliver genoplivet i Odense.

Farvestrålende slåskampe – for sjovt

Udover 3-mod-3 kampe byder aftenen på 2 timers live-underholdning med garanti for action og grin, fortæller arrangørerne.

Det er ikke første gang, at BODYSLAM! Pro- wrestling rammer Odense. Faktisk har showet flere gange været forbi den fynske hovedstad, hvor værten Michael Madsen kommer fra.

Missionen med BODYSLAM! Pro- wrestling er at styrke wrestling i Danmark. Wrestling er nemlig en gammel tradition, som stammer tilbage fra 1800- tallet, hvor de farverige kampshows typisk var en del af karnevaler.

Når BODYSLAM indtager Magasinet kommer du til at opleve et farverigt show, hvor vikinger, maskerede freaks og muskuløse brushoveder støder sammen i humoristiske konfrontationer på scenen.

Når kvinderne slår og dakkedakkerne tæver

Når BODY SLAM slår sig løs i Odense, så slår pigerne fra sig. Kvinder indtager nemlig i højere og højere grad en plads i wrestling, fortæller arrangørerne. Derfor kan du på fredag opleve en kvindefight uden lige i Odense.

Dækket med tatoveringer fra top til tå skal Aliss Ink i kamp mod sværvægteren fra Finland Regina Rosendahl aka.  ”Isdronningen” i et hæsblæsende opgør.

Alle kampe er spækket med humor og selvironi. Derfor er det også med et glimt i øjet, når rapperen Michael Fynne sammen med wrestleren Tank går i krig imod dakkedakkerne fra Randers aka Xander og Adonis fra RandersPagne.

Det hele kan opleves i morgen dvs. den 1. april til BODYSLAM, som finder sted på magasinet fra kl. 20.00 – 22.00. Billetten koster 200 kroner og kan købes her.

Mest læste nyheder

 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....
 | 
Restaurant Værdsat formerer sig til flere spiseoplevelser i Odense. Men hvad de færreste ved om smørrebrødssuccessen i Kongensgade er, at restauranten hjælper mennesker med specielle udfordringer. Ejeren vil nemlig gerne give tilbage til samfundet, som hjalp ham, da han var plaget af druk og dødsangst.

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Fodbold-freestyleren Brian ”Brizze” Mengel har i flere år været god til at sætte fokus på, hvordan man også kan bruge en fodbold, og nu er han ved at indføre teqball til Danmark.
 | 
Inde ved Kongensgade ligger lokalerne til foreningen TUBA og deres datterforening Tubanu, der er et fælleskab for folk, som har haft alkohol og stoffer tæt inde på livet i deres opvækst.
 | 
Eva Holm og resten af Kulturmaskinen har fået bevilliget 2,1 millioner kr. til at udføre et projektforløb over tre år for at give mentalt belastede unge et pusterum.
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.