fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Wrestling kommer til Odense: Randers får tæv og kvinderne slår

Del artikel:

I morgen kan du opleve wrestling i Odense, hvor action og humor blandes i vilde kampe.

Klar på at se vilde stunts i en boksering? Det kan du opleve i morgen, når Magasinet fyrer op for BODYSLAM! Pro- wrestling.

Wrestling blander vilde stunts med humor, drama og farverige kostumer. Det er en gammel tradition, som i morgen bliver genoplivet i Odense.

Farvestrålende slåskampe – for sjovt

Udover 3-mod-3 kampe byder aftenen på 2 timers live-underholdning med garanti for action og grin, fortæller arrangørerne.

Det er ikke første gang, at BODYSLAM! Pro- wrestling rammer Odense. Faktisk har showet flere gange været forbi den fynske hovedstad, hvor værten Michael Madsen kommer fra.

Missionen med BODYSLAM! Pro- wrestling er at styrke wrestling i Danmark. Wrestling er nemlig en gammel tradition, som stammer tilbage fra 1800- tallet, hvor de farverige kampshows typisk var en del af karnevaler.

Når BODYSLAM indtager Magasinet kommer du til at opleve et farverigt show, hvor vikinger, maskerede freaks og muskuløse brushoveder støder sammen i humoristiske konfrontationer på scenen.

Når kvinderne slår og dakkedakkerne tæver

Når BODY SLAM slår sig løs i Odense, så slår pigerne fra sig. Kvinder indtager nemlig i højere og højere grad en plads i wrestling, fortæller arrangørerne. Derfor kan du på fredag opleve en kvindefight uden lige i Odense.

Dækket med tatoveringer fra top til tå skal Aliss Ink i kamp mod sværvægteren fra Finland Regina Rosendahl aka.  ”Isdronningen” i et hæsblæsende opgør.

Alle kampe er spækket med humor og selvironi. Derfor er det også med et glimt i øjet, når rapperen Michael Fynne sammen med wrestleren Tank går i krig imod dakkedakkerne fra Randers aka Xander og Adonis fra RandersPagne.

Det hele kan opleves i morgen dvs. den 1. april til BODYSLAM, som finder sted på magasinet fra kl. 20.00 – 22.00. Billetten koster 200 kroner og kan købes her.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Oplev odenseansk kunst på alternativ fynsk festival, hvor mad er en del af billetten og du ikke bliver mast på festivalpladsen.
 | 
Da David Lind Nordby fik en førtidspension som 31-årig, besluttede han sig for at gøre en forskel. I dag samler....
 | 
Hvis du mangler et godt overblik over de forskellige koncerter, der spilles i Odense henover juni-måned, så skal du læse med lige her!

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Den 25.- d. 28. august 2022 afholdes den internationale kunstmesse Enter Art Fair. Men i år bliver det lidt specielt,....
 | 
Uanset om vi står ved det eller ej, så tillægger vi udseende en masse værdier, egenskaber og svagheder. Det viser forskning og diverse studier. Har du et ansigt, der afviger fra normen, er der en stor sandsynlighed for, at du vil opleve diskrimination på lige fod med racisme og sexisme.
 | 
Hvad sker der, hvis man smider papirklip og H.C. Andersens eventyr ned i den mørkeste undergrund i Odense? Det ser du, når byens gothklub fortolker H.C. Andersens mørkeste eventyr med laserlys og elektroniske toner ved dette års H.C. Andersen Festivals.
artikel
 | 
Trivselsugen er i denne uge tilbage på SDU, hvor arrangørerne fra Syddanske Studerende glæder sig over, at det ikke længere....