fbpx
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otown

Wrestling kommer til Odense: Randers får tæv og kvinderne slår

Del artikel:

I morgen kan du opleve wrestling i Odense, hvor action og humor blandes i vilde kampe.

Klar på at se vilde stunts i en boksering? Det kan du opleve i morgen, når Magasinet fyrer op for BODYSLAM! Pro- wrestling.

Wrestling blander vilde stunts med humor, drama og farverige kostumer. Det er en gammel tradition, som i morgen bliver genoplivet i Odense.

Farvestrålende slåskampe – for sjovt

Udover 3-mod-3 kampe byder aftenen på 2 timers live-underholdning med garanti for action og grin, fortæller arrangørerne.

Det er ikke første gang, at BODYSLAM! Pro- wrestling rammer Odense. Faktisk har showet flere gange været forbi den fynske hovedstad, hvor værten Michael Madsen kommer fra.

Missionen med BODYSLAM! Pro- wrestling er at styrke wrestling i Danmark. Wrestling er nemlig en gammel tradition, som stammer tilbage fra 1800- tallet, hvor de farverige kampshows typisk var en del af karnevaler.

Når BODYSLAM indtager Magasinet kommer du til at opleve et farverigt show, hvor vikinger, maskerede freaks og muskuløse brushoveder støder sammen i humoristiske konfrontationer på scenen.

Når kvinderne slår og dakkedakkerne tæver

Når BODY SLAM slår sig løs i Odense, så slår pigerne fra sig. Kvinder indtager nemlig i højere og højere grad en plads i wrestling, fortæller arrangørerne. Derfor kan du på fredag opleve en kvindefight uden lige i Odense.

Dækket med tatoveringer fra top til tå skal Aliss Ink i kamp mod sværvægteren fra Finland Regina Rosendahl aka.  ”Isdronningen” i et hæsblæsende opgør.

Alle kampe er spækket med humor og selvironi. Derfor er det også med et glimt i øjet, når rapperen Michael Fynne sammen med wrestleren Tank går i krig imod dakkedakkerne fra Randers aka Xander og Adonis fra RandersPagne.

Det hele kan opleves i morgen dvs. den 1. april til BODYSLAM, som finder sted på magasinet fra kl. 20.00 – 22.00. Billetten koster 200 kroner og kan købes her.

Mest læste nyheder

 | 
Tarup Center huser Fyns største garnbutik, et verdensomspændende undertøjsbrand, en slagter med enestående delikatesser fra Odense og USA, en pub med plads til det hele og meget mere.
 | 
Kaffebaren Nelle's har sammen med en gæst givet Odense en gåklub.
 | 
I morgen bliver Vestergade beriget med en ny restaurant. Folkene fra Restaurant Værdsat åbner nemlig ”en fræk lillesøster” ved navn Restaurant Vestergade. Menuen ved byens nye spisested er moderne, skandinavisk og til at betale. En forret, en hovedret og en dessert koster nemlig 215 kroner.
 | 
Hvad der startede som en trang til at genopleve en nostalgisk følelse fra nullerne er i dag blevet til et....

Tags:

Spændende relaterede artikler

 | 
Da Olav var barn, troede han, at han kun kunne være sammen med autister. I dag rejser han land og rige rundt som komiker, hvor han gør grin med sig selv, sin diagnose og andre tanker fra en autistisk krøllet hjerne. På lørdag kan du opleve ham i Odense.
 | 
Fra tirsdag den 8. november til lørdag d. 12. november lægger flere af Odenses spillesteder scene til en helt unik musikfestival med musik primært leveret af internationale kunstnere.
 | 
Seks kvinder i fyrrene beviser kvindens råstyrke, når de løfter hinanden i en ny cirkusforestilling. -Kvinder er ikke særlig stærke.....
artikel
 | 
Semesterstartsfesten slog alle rekorder i 2021 og holdet bag har taget en masse læring med til i år, hvor ambitionerne for antal gæster er endnu større, men hvor pladsen også er udvidet markant.