fbpx
Del artikel:
Lyt til artikel
Skrevet af:
Lisette Olesen
Journalist på Otwn

I Odense har Sanne Juel Egelund skabt et unikt univers, hvor du kan opleve yoga i frisørstolen. Stedet hedder Karma Studio - og du finder det ikke andre steder i Danmark. Det er nemlig både en frisørsalon og en yogasal.

Her krydrer Sanne klipning, farvning og hårpleje med aromaterapi, hovedbundsmassage og andre yogapraksisser lært fra de bedste i Indien. En idé hun fik, fordi hun oplever, at vi er slemme til at glemme os selv i en travl hverdag.

- Jeg vil gerne inspirere folk til, at vi ikke kun skal tage selfies. Vi skal også trække vejret dybt og leve i nuet, fortæller hun.

Udover at Sanne skruer op for velværen i frisørstolen, så er hun klar med en ny type abonnement, som ikke er set før i frisørbranchen. Hos Karma Studio kan du nemlig få Danmarks første frisørforløb, hvor du betaler én gang og kan gå frisøren hele året rundt.

Artist of the week

Julius Holmgaard

Julius studere på UCL og er på nuværende tidspunkt i gang med et praktikforløb hos Tokerød +, hvor han sidder som UX-designer og laver flotte mock ups. I hans fritid bruger han blandt andet sin tid på at tegne skæve illustrationer

 

 

artikel
 | 
Der er lutter smil og glade dage, når du træder ind i Custom Raw-butikken i Nørregade, og det er lige netop den stemning, som ejeren af butikken, Kasper, gerne vil skabe.