fbpx

Otwn er mediet, der gør dig klogere på Odense.

Otwn er skabt baseret på en begejstring og passion for Odenses udvikling siden start 2010'erne og med et brændende ønske om at formidle nogle af de historier, tiltag og begivenheder, der ikke får opmærksomhed. Otwn har fingeren på pulsen, når det kommer til kultur- erhvervs- og byliv i Odense. Vi sætter fokus på lokale ildsjæle i alle former og farver. Vi brænder for byen, og mærker hvordan byens befolkning gør det samme. Derfor vil vi gerne være med til at sætte en dagsorden, hvor vi ikke blot oplyser men også hylder den odenseaner, der virkelig gør en forskel for bybilledet og sine omgivelser. Vi producerer og formidler i både lyd og tekst samt billede i form af billedserier og videoer. 

Lyt til vores podcasts på dit foretrukne podcastmedie, interager med vores stories på Instagram, vores posts på Facebook og få indsigt i spændende virksomheder på LinkedIn. Vi giver konkrete og aktuelle historier fra byen og dens befolkning, som giver et indblik i den aktuelle selvopfattelse af en by i positiv forandring.

Vi er begejstrede for byens udvikling og er vilde med at formidle alt det der sker - både stort og småt - igennem inspirerende mennesker og deres historie.
Skal vi skrive om dig eller en du kender?

Kontakt os på redaktion@otown.dk